Hegesztett üst csapágyazás

Egyre több mosógép műanyag üst hegesztett kivitelben készül.
Ezeknek a mosógépeknek a dob körüli műanyag üstje nem szétszerelhető, azokat a gyártás során véglegesen összehegesztik. Elméletben ezáltal a javításuk nem lenne lehetséges, a csapágycseréhez szükséges szétszerelés nem biztosított.

Legtöbb mosógépszerelő az ilyen hegesztett üstös gépek csapágyazását nem vállalja, mert az rendkívül munkaigényes és nagyobb szakértelmet igénylő feladat mint a normál szerelhető üstös kivitelek javítása, csapágyazása.

Sokszor előfordul hogy egyébként jó állapotú, újszerű, hegesztett üstös mosógépek lesznek csapágy hibásak. Ezeket a hegesztett üstös mosógépeket is meg lehet menteni!
Nagyobb szakértelemmel és türelemmel ezek is javíthatók!
Fontos hogy ha elkezd hangosabban centrifugálni a mosógép, ha hallható a csapágy hiba, mosógépét mielőbb javíttassa meg, a még nagyobb károsodások elkerülése érdekében. Természetesen rosszabb állapotú, elhasználódott mosógépeknél, ez a javítás már nem gazdaságos, inkább új mosógép beszerzése javasolt.

Mosógép hegesztett üst csapágy csere fix 35.000,-Ft, egyéb költség nincs.
Az ár tartalmazza a kiszállást, szétszerelést, javítási díjat, anyagköltséget, összeszerelést.

Ezeknél a mosógépeknél, a hegesztett üst nehéz szerelhetősége miatt, különösen fontos a beépített csapágyak és a szimering minősége. Kizárólag csak minőségi, skf csapágyakat és minőségi szimeringet használok, ezek minősége magasan meghaladja a gyárilag beépített csapágyak minőségét.

Jenei Sándor mosógépszerelő 06/30-211-4769
www.mosógépszerelő.hu